آواژه
ارائه خدمات روانشناسي

معده درد عصبي به حالتي گفته مي‌شود كه معده فرد تحت تاثير افكار و احساسات شخص قرار مي‌گيرد و بر اثر حالاتي مانند غم، نگراني، اندوه، استرس، خشم، ترس و … شروع به رفلاكس كرده و محتويات معده را به سمت حلق هدايت مي‌كنند. معده درد‌عصبي به دليل حملات عصبي مانند نگراني و خشم به وجود مي‌آيد. در اين شرايط فرد در قسمت قفسه سينه خود احساس درد و سوزش عجيبي احساس مي‌كند. يا معده فرد ترش مي‌شود و درد مي‌گيرد. مشكلات گوارشي كه منشا عصبي و رواني دارند در حال افزايش بوده و افراد سرتاسر جهان به اين معده‌درد دچار مي‌شوند. اما حتما بايد درمان اين نوع معده درد را به پزشك بسپاريد و از روانشناس نيز براي كنترل عصبانيت و خشم راهنمايي بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه معده درد عصبي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه تماس حاصل نماييد.

منبع: معده درد عصبي | 4 علت معده درد عصبي

معده درد عصبي چيست؟

مشكلاتي كه براي روان و اعصاب افراد پيش مي‌آيد، به صورت غير مستقيم بر جسم افراد تاثير مي‌گذارد. اين مشكلاتي كه براي اعصاب و روان به وجود مي‌آيد بر دستگاه گوارش و معده درد عصبي افراد تاثير مي‌گذارد. و زماني كه سيستم ايمني بدن ضعيف تر شود؛ شدت معده‌درد عصبي بيشتر خواهد شد.

معده درد عصبي در افراد زير 40 سال و كودكان بيش از بقيه اتفاق مي‌افتد. و شدت آن زندگي روزمره فرد را تحت تاثير قرار مي‌دهد. اين درد به صورت پايدار نبوده و بعد از مدتي بهبود مي‌يابد. و در مواقعي كه تحريكات عصبي صورت بگيرد؛ دوباره اتفاق مي‌افتد. اگر معده‌درد عصبي تحت درمان قرار نگيرد، فرد را در آينده با مشكلات گوارشي زيادي روبرو مي‌كند. براي درمان حتما از روانشناس و پزشك گوارش راهنمايي بگيريد. 

معده درد عصبي چه نشانه هايي دارد؟

براي تشخيص دل درد عصبي نشانه هايي وجود دارد كه در اين بخش مقاله به آنها اشاره كرده ايم. اغلب افراد احساس مي‌كنند كه معده‌درد عصبي همراه با درد شديد و اذيت كننده است؛ اما هميشه به اين شيوه نيست. در ادامه راجع به نشانه هاي معده‌درد عصبي توضيح داده ايم.

🔻 تكرر ادرار و تكرر مدفوع

🔻 احساس نفخ و گرما در شكم

🔻احساس سير شدن سريع پس از خوردن غذا

🔻 معده درد عصبي و تنگي نفس

🔻 سوءهاضمه

🔻حالت تهوع

🔻 دفاع گاز تكرار شونده

🔻 لرزش و كشش عضلات

🔻احساس نگراني و اضطراب

🔻 دلشوره

🔻 احساس گرفتگي

🔻پيچ خوردگي

🔻 گره خوردگي در شكم

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اضطراب بيماري كليك كنيد.

علت معده درد عصبي چيست؟

معده درد عصبي به دلايل مختلفي به وجود مي‌آيد كه بارز ترين دليل آن؛ خشم است. به طور كلي معده، روده و دستگاه گوارش انسان تحت تاثير شرايط بسيار زيادي است. و هر رفتار و عملكرد شما در زندگي باعث تاثير در روند دستگاه گوارش مي‌شود. در اين بخش مقاله راجع به علت معده‌درد عصبي صحبت كرده ايم.

🔴 اضطراب عملكردي

يكي از دلايل دل درد عصبي، اضطراب عملكردي است. اين اضطراب زماني رخ مي‌دهد كه قرار است در يك رخداد بزرگ شركت كنيد. در اين شرايط دائم اين استرس را تجربه خواهيد كرد كه به بهترين نحو شرايط پيش برود. اضطراب عملكردي در شرايطي مانند كنفرانس پيش مي‌آيد.

🟢 اضطراب اجتماعي | معده درد عصبي

يكي از دلايل دل درد عصبي، اضطراب اجتماعي است. استرس هايي كه در جمع به افراد تحميل مي‌شود؛ در بروز معده‌درد عصبي موثر هستند. اضطراب هايي مانند حضور در مهماني هاي بزرگ، ترس از روز اول مدرسه و … در غالب معده درد بروز مي‌كنند.

🟠 هيجان بيش از اندازه

از ديگر دلايل معده درد عصبي، هيجان بيش از اندازه است. همه ما اين هيجانات بيش از اندازه را بارها و بارها تجربه كرده ايم. در مراسم هاي مهم مانند خواستگاري، جشن فارغ التحصيلي، شهربازي، اتمام دوره سربازي و … روزهايي سرشار از هيجان است. كه اين هيجانات بيش از اندازه به طور مستقيم بر دستگاه گوارش ما تاثير مي‌گذارد.

🟣 استرس ناشي از ترس و نگراني | معده درد عصبي

از ديگر دلايل دل درد عصبي، استرس ناشي از ترس و نگراني است. اين استرس ها در زمان هايي مانند موعد چك، قسط و وام رخ مي‌دهد. گاهي اين ترس ها و نگراني ها خود را در غالب استرس به شما نشان مي‌دهند و به طور مستقيم بر بروز معده درد نقش دارد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه كنترل خشم در زندگي كليك كنيد.

چگونه از معده درد عصبي پيشگيري كنيم؟

براي درمان معده درد عصبي لازم است كه حتما برخي از رفتارهاي عادي خود را تغيير دهيد. و با روش هاي ساده از اين درد ها پيشگيري كنيد. در اين بخش مقاله راجع به نحوه پيشگيري از معده‌درد عصبي توضيح داده ايم.

📌 آب بنوشيد

براي پيشگيري از دل درد عصبي، بهتر است كه آب بنوشيد. مصرف آب باعث كاهش دردهاي معده مي‌شود. روزانه آب فراوان مصرف كنيد تا در صورت بروز هرگونه استرس و اضطرابي از معده‌درد عصبي پيشگيري كنيد.

📌 مصرف كافئين را قطع كنيد

يكي از روش هاي پيشگيري از معده درد عصبي، اين است كه از مصرف كافئين پرهيز كنيد. به طور كل كافئين در افزايش استرس و اضطراب فرد دخيل است. اين استرس نيز باعث بروز معده‌درد عصبي مي‌شود و روده فرد را نيز تحريك مي‌كند.

📌 مديريت استرس و اضطراب | معده درد عصبي

براي جلوگيري از دل درد عصبي، بايد نحوه مديريت و كنترل استرس را جويا شويد. براي كنترل از روانشناس و مشاورين متخصص در اين زمينه راهنمايي بگيريد. همچنين از راهكارهاي زير نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.

🔸 استراحت و چرت زدن

🔸 مديتيشن

🔸پيروي از رژيم غذايي مناسب

🔸 برنامه ريزي براي كنترل امور

🔸 تمركز بر تنفس

🔸تنفس عميق

🔸 ورزش سبك

🔸 سرگرمي براي خود با هر روشي كه از بند استرس رها مي‌شويد.

📌 براي سلامت روده اقدام كنيد

از ديگر روش هايي كه براي پيشگيري از معده درد عصبي استفاده مي‌شود؛ اقدام كردن براي سلامت روده است. با خوردن غذاهاي حاوي فيبر و پروبيوتيك مي‌توانيد روده خود را تقويت كنيد. پروبيوتيك ها با تاثير بر عصب واگ به كاهش استرس و التهاب روده كمك مي‌كند.

📌 از دارو درماني كمك بگيريد

براي درمان معده درد عصبي حتما بايد از روانشناس راهنمايي بگيريد. داروي معده‌درد عصبي در داروخانه ها مانند قرص و شربت خوراكي موجود است. براي استفاده از اين داروها حتما بايد از پزشك راهنمايي بگيريد. و تجويز دارو حتما بايد با دستور پزشك باشد.

كلام آخر

معده درد عصبي يكي از اتفاقاتي است كه بيشتر افراد را به خود درگير كرده است. اين بيماري به واسطه اختلالات رواني مانند خشم و عصبانيت به اختلال جسمي تبديل مي‌شود. در اين صورت حتما بايد از روانشناس براي كنترل استرس و اضطراب كمك بگيريد. و از پزشك جهت دارو درماني راهنمايي بگيريد. مركز مشاوره آواژه به صورت تلفني و حضوري به شما مراجعين گرامي خدمات ارائه مي‌دهد. جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه معده درد عصبي مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه تماس حاصل نماييد.

منبع: معده درد عصبي | 4 علت معده درد عصبي

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/8/13  ] [ ۱۸ ] [ avaje ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 6
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب